search

Και αυτή την άνοιξη, καλωσορίζουμε τα πρώτα χελιδόνια με μια φωλιά από πηλό!

Για 30ή χρονιά, η Ελληνική ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ Εταιρεία, μας προσκαλεί να συμμετέχουμε στα "Χελιδονίσματα 2024" για να υποδεχθούμε τα χελιδόνια που φθάνουν από την Αφρική στη δική τους φωλιά!

Με βασικά υλικά τον ενθουσιασμό των παιδιών και τον πηλό, που αντικαθιστά το χώμα που τα χελιδόνια δυσκολεύονται πλέον να βρουν στην πόλη, μικροί και μεγάλοι δημιουργούν τις δικές τους χελιδονο-φωλιές. Οι φωλιές μπορούν να τοποθετηθούν στο σχολείο ή στο σπίτι προσφέροντας στα χελιδόνια έτοιμες κατοικίες και σε εμάς την ευκαιρία να "συγκατοικήσουμε" μαζί τους και να τα παρατηρήσουμε από κοντά.

 

xelidonismata 2017 ORNITHOLOGIKI

  

Όπως κάθε χρόνο, τα «Χελιδονίσματα 2024» θα πραγματοποιηθούν από 8 έως 31 Μαρτίου, σε διάφορες περιοχές ανά τη χώρα, με την υποστήριξη της ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗΣ και σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, συλλόγους και εκπαιδευτικές ομάδες.

Όσοι φορείς ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στα φετινά, 30ά Χελιδονίσματα, καλούνται να συμπληρώσουν όλες τις πληροφορίες για την εκδήλωση που διοργανώνουν* στην παρακάτω φόρμα:

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

*Αμέσως μετά την καταχώρηση κάθε εκδήλωσης στον συγκεντρωτικό πίνακα της διοργάνωσης, ο υπεύθυνος φορέας λαμβάνει αναλυτικές οδηγίες για την υλοποίηση της δράσης από την ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας:

210 8228704 & 210 8227927 | info[at]ornithologiki.gr

 

 

 

 

 

Χελιδονίσματα 2024: ελάτε να καλωσορίσουμε τα χελιδόνια! https://ornithologiki.gr/images/banners/header_banner_Xelidonia_folia.jpg Roula

Θέλετε να μαθαίνετε τα νέα μας;

Γραφτείτε στο Newsletter μας